Weekendoverzicht


31 - 07
17.00 - 01.00

Bedrijventornooi en afterworkparty


Net zoals vorig jaar starten we ook dit jaar met een bedrijventornooi op vrijdag (start rond 17 uur). Om deel te nemen is geen enkele handbalkennis vereist. Elke team is gemengd en bestaat uit minimum 5 en maximum 10 deelnemers. Deelnemen aan het tornooi is mogelijk mits vooraf in te schrijven. We vragen geen inschrijvingsgeld, maar zijn wel enorm blij met een vrije bijdrage voor Kom op tegen Kanker. Een hongertje na het sporten? Geen probleem. Schijf vooraf in voor onze overheerlijke kip met appelmoes. Als je nadien nog energie moest overhebben nodigen we u graag uit op de afterwork party met DJ Hanz. Alle activiteiten vinden plaats aan de O'Neill Beachclub (Zeedijk 245 Blankenberge)31-07
18.00

Kip en appelmoes


Onze deelnemers die hebben ingeschreven voor de weekenddeal kunnen op vrijdagavond (vanaf 18 uur) genieten overheerlijke kip met appelmoes in de O'Neill Beachclub (Zeedijk 245 Blankenberge). Nadien kan het weekend goed ingezet worden met een afterwork party met DJ Hanz.

Niet ingeschreven voor de weekenddeal maar wil je toch genieten van de Kip en appelmoes en afterwork party? Schrijf je dan vandaag nog in!

 

1-08

10.00 - 18.00

Senioren (dag 1) en recreanten 


Op zaterdag gaan we van start met het tornooi van de senioren. Voor dit tornooi verwelkomen we graag heren en dames. Afhankelijk van het aantal inschrijving zullen de teams onderverdeeld worden in 1, 2 of meerdere poules. De poulewedstrijden zullen afgewerkt worden op zaterdag. De plaatsingswedstrijden en finales zullen afgewerkt worden op zondag.
Op zaterdag verwelkomen we ook graag onze recreanten. Voor hen zullen zowel de poulewedstrijden als de finalewedstrijden doorgaan op zaterdag en kunnen zij op zondag genieten van een recuperatiedag. Voor de recreanten zijn enkel fithandballers en/of spelers uit de regio toegestaan (gemengde ploegen). Ook niet-handballers zijn meer dan welkom. 
De recreanten die wensen kunnen zich ook inschrijven voor de BBQ. Diegene die dan nog energie over hebben kunnen hun beentjes strekken op de beach party. Alle activiteiten vinden plaats aan de O'Neill Beachclub (Zeedijk 245 Blankenberge) waar er mogelijkheid is tot douchen.

1-08

19.00 - 3.00

BBQ en beachparty


Zoals gebruikelijk sluiten we zaterdagavond af met een heerlijke BBQ op het strand en een knallende beachparty. De deelnemers die hebben ingeschreven voor de weekendeal hebben sowieso een ticket voor de BBQ en de beachparty.

Niet ingeschreven voor de weekenddeal maar wil je wel genieten van de BBQ en de benen streken op de beachparty. Schrijf je dan vandaag nog in!

2-08

10.00 - 16.00

Senioren (dag 2) en jeugdtornooi


Op zondag maken we ons klaar voor de poulewedstrijden en de finalewedstrijden bij de senioren heren en dames. Wie zal er dit jaar met de hoofdprijs aan de haal gaan?

Ook onze jongste (U14 en U16) laten we op zondag kennismaken met het beach handball. Als alles volgens plannig verloopt kunnen we rond 16 uur ons weekend afsluiten en de benen omhoog gooien.

Weekenddeal!

Wil je niets missen van het volledig weekend? Aarzel dan niet om in te schrijven voor de weekenddeal! Voor slechts 80 euro kan je half pension verblijven op Verblijfpark Dallas en kan je deelnemen aan alle randactiviteiten.