Inschrijven

VERBLIJF VAN VRIJDAG 31 JULI TOT EN MET ZONDAG 2 AUGUSTUS AAN ZEE

VERBIJFPARK DALLAS - A. RUZETTELAAN 191 BLANKENBERGE

Het tornooi is voor vele ploegen de ideale teambuilding om het nieuwe seizoen te starten.
Daarom bieden wij in samenwerking met verblijfspark Dallas en de O'Neill Beachclub een weekenddeal aan (half pension met 2 overnachtingen) tegen een zeer scherpe prijs van 80 euro per persoon.

WAAROM KIEZEN VOOR DE WEEKENDDEAL?


Als je inschrijft voor de weekenddeal wordt alles voor jou geregeld. Van verblijf tot ontbijt en avondmaal. Je hoeft je enkel te concentreren op het tornooi en plezier maken met uw teamgenoten.

Wat zit er allemaal in de weekenddeal?

2 OVERNACHTINGEN


Op slechts 800 meter van de O'Neill Beachclub kan je uw tent opstellen op Verblijfpark Dallas.

2 GEZONDE ONTBIJTEN


Zowel op zaterdag als op zondag staat er een gezond ontbijt klaar op de camping. 

KIP EN APPELMOES/AFTER WORK PARTY


Recht van het werk naar het strand? De kip met appelmoes staat vanaf 18 uur voor u klaar in de O'Neill Beachclub. Tegelijk kan u genieten van het bedrijventornooi en de afterwork party met DJ Hanz.

BBQ EN BEACH PARTY


Om terug op krachten te komen na de 1ste tornooidag voorzien we op zaterdagavond een heerlijke BBQ in de O'Neill Beachclub. Daarna verwachten we iedereen op onze beach party om de benen los te gooien.
DRESSCODE: beach

SCHRIJF JE NU IN!


De plaatsen voor de weekenddeal zijn beperkt dus wees er op tijd bij!

VOL = VOL

De prijs voor de weekenddeal is 80 euro per persoon. Wens je graag uw volledige team in 1 keer in te schrijven? Geen probleem dit kan hier
Vul het formulier in en schrijf het volledige bedrag in 1 keer over. Na ontvangst van de gelden krijg je een bevestigingsmail en is uw plaats op de camping gereserveerd.

Heb je niet ingeschreven voor de weekenddeal maar zou je vrijdagavond toch graag inschrijven voor de kip en appelmoes? Voor 15 euro is dit mogelijk. Inschrijven kan hier.

De prijs voor de weekenddeal is 80 per persoon. Inschrijven kan hier.

Vul het formulier in en schrijf het bedrag over. Na ontvangst van het bedrag krijg je een bevestigingsmail en is uw plaats op de camping gereserveerd.

Heb je niet ingeschreven voor de weekenddeal maar zou je op zaterdagavond toch graag inschrijven voor de BBQ?Voor 25 euro kan je genieten van een overheerlijke BBQ met zicht op het strand en de zee. Inschrijven kan hier.